Страница 1 от 1

Проблем с инжекцион Романо

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2016, 08:39
от nivo
Имам следния проблем с ГИ Романо, монтиран наскоро.При запалване в 50% от случаите компютъра на ги не вижда инжекторните времена.Когато не ги види отначало показва че прехвърля на газ но реално остава на бензин. Когато се появи този проблем в 1/2 от случаите показва че дюзите са правилно свързани а в другата половина, че не са правилно свързани.Когато при запалване види инжекторните времена всичко работи коректно.Моля по-компетентните да изкажат мнение за причината. Моите предположения са или компютърът на ГИ, или ако има проблем при самото запалване ЕКУ-то изключва 1цилиндър и компютърът на ГИ не може да види инжекторните времена на 1цилиндър след което спира да чете от там и се шашка.Нито компютърът на ГИ, нито ЕКУ-то записват грешки.

Re: Проблем с инжекцион Романо

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2016, 08:43
от bgdiagnostica
Здравейте, проблема е доста специфичен и трудно ще се реши по форумите. Пропуснали сте да напишете каква е колата какъв е двигателя модификация година на производство и модела на Романото. Вие си ги знаете но хората няма как да гадаят.

Re: Проблем с инжекцион Романо

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2016, 09:15
от nivo
Извинявам се.Колата е БМВ е39 2000г м54 3000 234кс. Романо Антонио с ОБД мисля 2015г .

Re: Проблем с инжекцион Романо

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2016, 13:19
от nivo
Проблема е отстранен. Не беше закачен кабела за оборотите/който пише че се вързва по избор/.Явно по него се е смущавал компютара.

Re: Проблем с инжекцион Романо

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2016, 15:31
от bgdiagnostica
Радвам се! Успех със шофирането.